Check Die Remix: Raphael Danilo feat. George Pappos - 'Strangers (Nikkname Remix)'

Mark Hofman | 21 februari 2017
music

We zijn altijd opzoek naar de lekkerste tracks, maar ook een remix is niet verkeerd op z'n tijd. Freeride Millenium dropt de nieuwe EP van Raphael Danilo en op deze EP is de track 'Strangers' te vinden. De track is op zichzelf al heerlijk te noemen, maar de remix van Nikkname maakt er wel heel iets moois van. En het tofste? Hij is nog gratis ook! 

Raphael Danilo feat. George Pappos - 'Strangers'

De originele 'Strangers' van Raphael Danilo en George Pappos is een rustige en bijna zweverige plaat te noemen. De rust die het nummer met zich mee brengt is groots, maar zorgt er wel voor dat het in de club wellicht een domper kan worden. Daarom komt Nikkname met een eigen insteek van het nummer. 

Nikkname heeft 'Strangers' volledig gestript en eigenlijk alleen nog de melodie van de track behouden. De artiest maakt er een geheel eigen technotrack van waardoor het nummer zeker een goede is voor in de clubs. 'Strangers' is voorzien van een heerlijke basslijn en een pittige kick, net zoals we het graag zien. 

De EP Strangers is nu uit, maar de remix van Nikkname is gratis binnen te hengelen. Dat doe je door deze link aan te klikken. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws