Mr. Carmack en Tennyson komen met 3 tracks in 3 dagen

Ivo Mollemans | 20 februari 2017
music

De twee producers genaamd Mr. Carmack en Tennyson hebben besloten om de krachten te bundelen en samen drie tracks te gaan maken. Dat klinkt als een leuk project, maar ze hebben ook maar drie dagen te tijd om dit te realiseren. Een hele opgave, maar wel eentje die beide artiesten zeker kunnen voltooien.

Mr. Carmack en Tennyson gaan de uitdaging aan

Ze hebben zichzelf niet uitgedaagd, maar zijn uitgedaagd door Red Bull Sound Selects. Mr. Carmack staat bekend om zijn trippy bass producties en Tennyson houdt het veelal wat rustiger in zijn nummers. De combinatie van deze twee artiesten klinkt vet en het eindresultaat is dat dan ook zeker te weten!

LEES OOK: Unlike Pluto en Joanna James zijn artiesten om in de gaten te houden

Dinsdag, woensdag, donderdag

De drie nummers heten ‘Tuesday’, ‘Wednesday’ en ‘Thursday’. Ze zijn vernoemd naar de dagen waarop ze gemaakt zijn en bij ‘Thursday’ is de extra hulp van BJ The Chicago Kid ingeroepen. ‘Tuesday’ is een jazzy nummer met vrolijke melodieën en zachte drums. ‘Wednesday’ doet het nog wat rustiger aan en is een stuk minder euforisch dan ‘Tuesday’. ‘Thursday’ maakt de EP compleet en is de enige track met vocalen. Ook dit nummer heeft een laag tempo en hierdoor is de EP een samenhangend geheel. ‘Thursday’ maakt gebruik van een aantal krachtige synths en wederom zijn hier langzame drums te horen.

Check de hele EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws