Check die track: Ken Loi – Deja Vu

Ivo Mollemans | 20 februari 2017
music

Ken Loi zet met zijn nieuwste single ‘Deja Vu’ een lekkere future bass-track neer die het luisteren meer dan waard is. Samen met zanger Sam Tinnesz laat hij eens even duidelijk horen wat hij in huis heeft en dat is totaal niet erg.

Deja Vu

Het nummer begint erg rustig en in zowel de intro als de break staan de vocalen van Sam Tinnesz centraal. Een akoestische gitaar verzorgd het melodische gedeelte daarvan en daardoor ontstaat er een rustige, chille sfeer. Net zoals bij veel future bass-nummers wordt ook hier het intro opgevolgd door een korte build-up met een krachtige en energieke drop als gevolg. De drop is snel en ook hierin blijft Sam Tinnesz aan het zingen. De track heeft hierdoor veel weg van een popnummer en ‘Deja Vu’ verdient dan ook nog meer aandacht dan het nu krijgt.

LEES OOK: Check Die Track: Tom Staar & Daddy's Groove - 'Railgun'

Over Ken Loi

Ken Loi is geboren in San Fransisco en zijn eerste aanraking met dance kwam in de vorm van trance. Toch was zijn eerste officiële release een EP die uitkwam via Big Beat Records en die bestond uit een aantal harde electro houseplaten. Niet veel later kreeg hij de kans om een nummer uit te brengen via Tiësto’s label Musical Freedom en als gevolg noemde Tiësto hem ‘Breaktrough Artist of The Year’. Tot nu toe gaat hij nog steeds erg lekker en met ‘Deja Vu’ weet hij dat succes ongetwijfeld nog langer vast te houden.

Check ‘Deja Vu’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws