Moby komt met nieuwe ‘Black Lacquer’ EP

Ivo Mollemans | 20 februari 2017
music

Technolegende Moby heeft met nummers als ‘Go’ en ‘Porcelain’ zichzelf flink op de kaart gezet. Ongetwijfeld heeft ook zijn uitgesproken mening over politieke en maatschappelijke zaken ervoor gezorgd dat hij bekend is geworden, maar het begon allemaal met muziek. Gelukkig is hij daar nog niet vanaf gestapt, want onlangs bracht hij zijn nieuwe EP uit via A-Trak’s label Fool’s Gold Records.

Fool’s Gold komt met remix-EP

Het label staat bekend om de uiteenlopende, originele soorten muziek die erop uitkomen en de EP van Moby is een goede toevoeging aan de reeds brede discografie. Mocht je nu denken dat deze EP bestaat uit volledig nieuwe nummers van de Amerikaan, dan heb je het mis. In totaal zijn er vier nummers uitgekomen en dit zijn allemaal remixen van eerder uitgebrachte tracks van Moby. Treasure Fingers, Madeaux, High Klassified en Nick Catchdubs hebben allemaal de kans gekregen om elk een klassieker van Moby te remixen.

LEES OOK: Kijken: Eric Prydz speelt Pryda remix van Cirez D track 'On Off'

Moby anno 2017

De eerder genoemde tracks ‘Go’ en ‘Porcelain’ zitten hier uiteraard tussen, maar daarnaast zijn ook ‘Natural Blues’ en ‘Why Does My Heart Feel So Bad?’ opnieuw aangepakt. De artiesten maken goed gebruik van de originele elementen uit de nummers waardoor de remixen wel herkenbaar blijven. Ze klinken stuk voor stuk top en zijn zeker het proberen waard!

Het is zeker niet de eerste keer dat de klassiekers van Moby nu worden geremixt. Eerder al verscheen er een EP via Revealed Recordings, het label van Hardwell, waarop drie remixen aanwezig waren van Moby’s nummers en ook Oliver Heldens heeft als HI-LO ‘Go’ geremixt.

Check de remixen die zojuist zijn uitgekomen hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws