Een zingende Vin Diesel klinkt precies zoals je verwacht

Ivo Mollemans | 21 februari 2017
music

De gave van een mooie stem is niet voor iedereen weggelegd en dus kan ook helaas niet iedereen goed zingen. Er zijn genoeg mensen die het wel proberen, maar vaak draait dit op niets uit. Het uitoefenen als hobby mag, maar zorg er dan wel voor dat de buren er geen last van hebben.

Kygo gaat nog steeds hard

Het is daarom essentieel voor artiesten om een goede vocalist uit te zoeken zodat het eindresultaat perfect is. Kygo werkte daarom onlangs samen met Selena Gomez voor de nieuwe track ‘It Ain’t Me’. Wederom maakt Kygo er een tropical housenummertje van, want zolang deze stijl aanslaat is er weinig reden om te veranderen.

LEES OOK: Bieber en Garrix samen op tour in Australie (interview)

Vin Diesel blijkt talentvol zanger

Toch veranderde Kygo een aantal dingen aan zijn succesformule. Dit deed hij niet in de vorm van een wijziging van het instrumentale gedeelte, maar acteur Vin Diesel, bekend van onder andere ‘The Fast And The Furious’, heeft een cover van het nummer gemaakt. Het origineel kwam uit op vrijdag 17 februari en diezelfde dag nog tweette Vin dat Kygo zijn stem heeft toegevoegd aan het nummer.

Het resultaat is precies wat je zou verwachten van een zingende Vin Diesel, maar zijn stem dient meer als achtergrond voor Selena dan dat hij daadwerkelijk de leiding neemt. Toch is het een leuke versie dus check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws