P.A.F.F. en Salvatore Ganacci remixen Ed Sheeran

Ivo Mollemans | 25 februari 2017
music

Zanger Ed Sheeran heeft met zijn single ‘Shape Of You’ wederom een gigantische hit gescoord. De combinatie van zijn stem en gitaarspel slaat bij velen aan en dat is niet zo gek. Hij beschikt over een hoop muzikaal talent en weet dat goed te gebruiken. Menig festival wil hem op de mainstage hebben staan en een hoop producers remixen zijn nummers.

P.A.F.F. en Salvatore Ganacci

Zo ook P.A.F.F. en Salvatore Ganacci. P.A.F.F. heeft in het verleden al meerdere malen met Major Lazer samengewerkt en hierdoor heeft hij een aardige naam voor zichzelf weten op te bouwen. Het betreffen voornamelijk remixen waarmee hij bekend is geworden, maar daarmee laat hij wel goed horen waar hij voor staat. Salvatore Ganacci heeft daarentegen al meerdere singles en remixen uitgebracht.

LEES OOK: Een zingende Vin Diesel klinkt precies zoals je verwacht

Ed Sheeran als dancehall

Beide artiesten zijn te beschrijven als trap met dancehall invloeden en door het samenkomen van hun stijlen ontstaat er een gouden combinatie. ‘Shape Of You’ wordt door de twee veranderd in een nummer dat nog meer doet denken aan de zomer dan het origineel al deed. Het is een euforisch nummertje geworden met een moombahton beat eronder. Natuurlijk wordt er aan de vocalen van het origineel vastgehouden, want dat is waar een groot deel van het succes in te vinden is. Deze remix is er eentje die je zeker moet checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws