deadmau5 previewt nieuw album in een mini-mix

Ivo Mollemans | 28 februari 2017
music

Eind vorig jaar kwam Joel Zimmerman, vele malen beter bekend als deadmau5, nog met zijn nieuwste album aanzetten en ook al was hij daar zelf niet helemaal tevreden over, zijn fans waren dat wel. Toch laat hij zich niet zomaar ontmoedigen en al snel liet hij weten bezig te zijn met een nieuw album. Dit wordt geen album vol met nieuwe muziek, maar het zijn opgepoetste versies van oudere nummers die hij door de tijd heen heeft gemaakt en uitgebracht.

deadmau5 blijft aan het werk

Het album heet dan ook geheel toepasselijk ‘Stuff I Used To Do’. De nummers die erop te vinden zijn, zijn allemaal gemaakt tussen 1997 en 2008 waardoor er dus een hoop mensen gaan zijn die verscheidene nummers nog helemaal nooit gehoord hebben. Hoe de cover van het album eruit gaat zien is al langer bekend, maar het gaat uiteindelijk allemaal om de muziek die erop staat.

LEES OOK: Unlike Pluto en Joanna James zijn artiesten om in de gaten te houden

 

feb 24th. stuff i used to do.

Een bericht gedeeld door mau5trap (@mau5trap) op

Stuff I Used To Do

Het hele album kwam 24 februari uit, maar om mensen net dat extra beetje enthousiast te maken heeft deadmau5 nu ook een mini-mix geüpload op zijn YouTube-kanaal. De mix duurt 6 minuten en bestaat uit een hoop verschillende soorten muziek. Er zitten uiteraard een hoop melodische stukken tussen, maar ook nummers met rauwe synths en energieke drops zijn te horen in de mix. Deadmau5 heeft gezegd dat het album uit 20 tracks zal bestaan en dat belooft veel goeds.

Check de mini-mix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws