ZHU laat remix horen van Migos

Ivo Mollemans | 24 februari 2017
music

De rapformatie Migos bestaande uit Quavo, Takeoff en Offset is zeker geen onbekende naam. Zij hebben al met een hoop grote artiesten samengewerkt en dat deden ze met succes. Ze krijgen steun van veel andere grote artiesten uit de scene en hierdoor kunnen zijn blijven doen waar ze goed in zijn. Hun track ‘Bad and Boujee’ is een van hun meest succesvolle ooit en die is ook ZHU niet onopgemerkt gebleven.

LEES OOK: Flume dropt nieuwe 'Skin Companion II' EP

ZHU remixt Migos

Tijdens het Air & Style festival in Los Angeles liet hij onverwacht een remix horen van het nummer en daar heeft hij al een hoop positieve reacties op gekregen. Met de remix weet hij zowel het origineel goed door te laten komen, maar dat doet hij uiteraard wel gecombineerd met de stijl waar hij zelf bekend om staat. De bassen zijn weer volop aanwezig in dit nummer en de manier waarop hij de vocalen heeft bewerkt doen meteen denken aan alles wat hij eerder heeft gemaakt.

Of en wanneer de remix uit gaat komen is onbekend, maar hopelijk laat dit nieuws niet lang op zich wachten, want deze track moeten wij gewoon hebben! Check het moment dat de remix voorbijkwam in zijn show hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws