Muziek van Ricardo Villalobos zal opnieuw worden uitgegeven

Ivo Mollemans | 24 februari 2017
music

In de aanloop naar een nieuwe release wordt er vaak flink wat reclame gemaakt zodat mensen niet alleen weten dat er nieuwe muziek aankomt, maar ook zodat deze het in de peilingen meteen goed gaat doen. Een eerste indruk is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat mensen ook enthousiast blijven en ze je naam onthouden. Toch zal de nieuwe EP van Ricardo Villalobos opnieuw worden uitgegeven.

LEES OOK: Touch Loops komt met Classic Break Sessions sample pack

Ricardo Villalobos’ nieuwe muziek komt opnieuw

De EP is uitgekomen via MDRNTY Records en heet ‘MDRNTY002’. Dit is dus de tweede EP via dit label die hij uitbrengt en dat doet hij onder de naam ‘Richard Wolfsdorp’. Qua muziekstijl valt dit ergens rond de minimal techno en dat is te zien aan de lengte van de nummers. Het eerste nummer heet ‘FIVA 1’ en het tweede ‘FIVA 2’. Samen zijn ze langer dan twintig minuten en dat is dus ongeveer evenveel als een reguliere EP van 4 à 5 tracks.

De EP is al uitgekomen en te koop, maar in maart zal de re-release plaatsvinden. Waarom deze opnieuw gaat worden uitgegeven blijft een raadsel. Check de previews van beide nummers hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws