Blasterjaxx doet nieuwe track met David Spekter 

Mark Hofman | 26 februari 2017
music

Blasterjaxx is aan de reis van 2017 begonnen door de eerste track van de aankomende XX Files EP uit te brengen. Samen met de Canadese zanger David Spekter dropt het Nederlandse duo de track 'Collide'. Een goede progressive house-track is altijd welkom en zeker wanneer hij klinkt als dit. 

Blasterjaxx feat. David Spekter - 'Collide'

Voor 'Collide' werkt Blasterjaxx samen met de Canadese zanger David Spekter. Zijn stem was eerder al the horen op 'Don't Give Up' van Kill The Buzz en 'Hold On' van Henrik B. Wat Blasterjaxx betreft: die kennen we allemaal. Het duo begon 2017 met een remix van DVLM en Deb's Daughter's 'Hey Baby' en lanceerde de single 'Black Rose' samen met Jonathan Mendelsohn. 

Nu werkt het duo samen met Spekter en komt het met de eerste track van hun aankomende XX Files EP. 'Collide' weet een hele andere vibe af te leveren dan de tracks van Blasterjaxx normaal doen, maar dat neemt niet weg dat het een keiharde track is. Het duo levert normaal stevige tracks af en dat is ook met 'Collide' niet anders, toch zit er wel degelijk verschil in. Het nummer is meer een progressive house-track waarbij de vocals van David Spekter heel goed tot hun recht komen. De energie in het nummer is gigantisch en we weten zeker dat 'Collide' het publiek op menig festival en feest van de grond af krijgen. 

Als dit de standaard is van de XX Files EP, dan kunnen we niet wachten tot de rest naar buiten komt. Check de track hieronder. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws