Laidback Luke en Ralvero komen met collab ‘XOXO’

Ivo Mollemans | 24 februari 2017
music

Wat krijg je als je een van de beste dj’s ter wereld die overigens ook nog eens goed kan produceren samen met een kneitergoede producer in de studio zet? En wat als je daar dan ook nog een zangeres aan toevoegt? Het antwoord op deze vragen is simpel: een behoorlijk goede track die nu uit is via het eigen label van een van die artiesten.

Laidback Luke, Ralvero en Ina

Mixmash Records is het label van Laidback Luke en daar heeft hij nu samen met Ralvero en zangeres Ina het nummer ‘XOXO’ op uitgebracht. Laidback Luke staat vooral bekend om zijn vaardigheden achter de decks en Ralvero heeft een hoop electro house producties de wereld in gestuurd. Hierdoor krijgt hij steun van de meeste grote electro en progressive house producers en dat geeft hem dus weer de kans om met legendes als Laidback Luke in de studio te zitten. Met de vocalen die Ina daar vervolgens overheen zingt is het geheel helemaal compleet.

LEES OOK: Heerlijke nieuwe track 'Bust This' van Bingo Players gedropt

XOXO

Het resultaat van deze samenwerking is dan ook noemenswaardig. Het is geen extreem lang, maar ook geen heel kort nummertje (2 minuten en 45 seconden) en het weet goed uit te blinken tussen alle andere tracks die dagelijks uitkomen. ‘XOXO’ is een future bass track, want future bass is nou eenmaal helemaal in op het moment en als groot producer kan je dan natuurlijk niet achterblijven.

Check ‘XOXO’ hieronder:

De drijfveer achter het nummer was een positieve en dat is goed terug te horen in ‘XOXO’:

‘With such a strong message in the vocals and deep feel to it, we knew we wanted to do something big with this one. In times were people are confronted wit hall sorts of uncertainties, we want XOXO to create a movement of love. We hope people can really come together and share their love for music and each other.’

Als extraatje is er ook een winactie opgezet. Door de hashtag ‘#XOMOVEMENT’ te gebruiken op sociale media kunnen mensen aangepaste koptelefoons van Laidback Luke winnen en daarnaast laten ze natuurlijk ook zien deel uit te maken van de zogeheten ‘Movement Of Love’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws