Dash Berlin komt met nieuw album 'We Are (Part 2)'

Thomas Keulemans | 1 maart 2017
music

Goed nieuws voor de fans van Dash Berlin. Het langverwachte vervolg op het album 'We Are (Part 1)' is in aantocht en zal naar verwachting op 24 maart gereleased worden. Het tweede deel, dat logischerwijs 'We Are (Part 2)' gaat heten, bevat een aantal reeds uitgebrachte hits van afgelopen jaar, maar uiteraard ook enkele nieuwe tracks.

Dash Berlin dropt opvolger van 'We Are (Part 1)'

Dash Berlin brak in 2007 door met de single 'Till The Sky Falls Down', die uitgroeide tot een echte progressive tranceklassieker. Daarna ging het hard met het Nederlandse trancetrio. Vele hits volgden elkaar in rap tempo op en de ene na de andere heerlijke vocal trance-knaller (vaak samen met zangeres Emma Hewitt) werd uitgebracht. Het leidde ook tot een drietal albums, waarvan We Are (Part 1) in 2014 de laatste was.

LEES OOK: Dash Berlin remixt Chainsmokers

Het tweede deel bevat in totaal tien tracks, waarbij het opvalt dat er enkele klassieke tracks zijn voorzien van een nieuw jasje, waar opnieuw prachtige vocals in verwerkt zitten. Eind vorig jaar verscheen 'Heaven (ft. Do)' al en deze week releaste Dash Berlin zijn versie van de Roxette-klassieker 'Listen To Your Heart', met de vocals van Christina Novelli.

Dash Berlin 2.0

Frontman Jeffrey Sutorius noemde destijds het eerste deel van 'We Are' zelf al Dash Berlin 2.0; een iets hardere en andere sound dan de pure trance waar het destijds allemaal mee begon. Iets meer EDM, en een aantal wat minder voor de hand liggende collabs dan voorheen. Het pakte goed uit, want We Are (Part 1) werd niet alleen door de eerdere Dash Berlin-fans goed ontvangen; het album verkocht wereldwijd meer dan prima. Heerlijke melodieën en de karakteristieke drops bleven namelijk in de Dash Berlin 2.0 sound gewoon overeind. Na het horen van 'Listen To Your Heart' zijn we heel erg benieuwd naar deel 2. We Are (Part 2) wordt evenals deel 1 gereleased via Armada Music.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws