Check Die Track: Aire Atlantica - 'Shotgun Confidence'

Mark Hofman | 3 maart 2017
music

Bij Partyscene zijn goede tracks, remixes of mashups altijd welkom. We delen ze graag met jullie, maar gaan zelf stiekem ook maar al te graag los op de lekkerste tracks. Toch houden we zo nu en dan ook wel van een relaxt nummer met heerlijke vocals. Wat dat betreft zitten we met Aire Atlantica's 'Shotgun Confidence' maar al te goed. 

Aire Atlantcia - 'Shotgun Confidence' (feat. Domenico) 

Aire Atlantica is een naam die we in Nederland misschien niet heel goed kennen, maar wereldwijd wel succes weet te boeken met zijn tracks. Tot nu toe maakte Aire nog geen track in 2017, dus dat het voor de fans hoog tijd was mag duidelijk zijn. In samenwerking met Domenico dropt de artiest de nieuwe track 'Shotgun Confidence' en het is werkelijk waar genieten. 

De track lijkt nieuw terrein te betreden door samen met R&B-zanger Domenico te werken. Hierdoor wordt een unieke sound gecreeërd die we eerder nog niet hoorde van de producer. Het nummer heeft een hele relaxte vibe en bevat vocals die daar bijzonder goed bij passen. De beat is lekker, de bass is goed aanwezig en de kicks maken het helemaal af. Toffe synths en melodielijnen weten het nummer een goede vorm te geven en verder is het alleen nog maar genieten. 

Check de track hieronder en wanneer je hem tof vindt kun je hem hier gratis binnen hengelen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws