KYO komt met experimentele muziek op de proppen

Ivo Mollemans | 3 maart 2017
music

Niet alle dancemuziek hoeft te beschikken over een grote drop, catchy vocalen of harde beat. Dance kan juist ook extreem rustig en experimenteel zijn zoals techno, maar als je dacht dat het niet nog rustiger kon dan moet je het duo KYO eens checken.

KYO verrast met nieuw materiaal

Deze artiesten hebben zojuist via Posh Isolation twee nummers uitgebracht waarvan je niet zou denken dat het muziek is. De muziekstukken heten ‘Data Carriers’ en ‘Universal Audio’. Ze vallen allebei onder de categorie ambient en dat is goed te horen. Het ontbreken van een directe beat en de toevoegingen van vele kleine effecten en andere geluiden zorgen ervoor dat je als luisteraar langzaam door de nummers wordt heen geloodst.

LEES OOK: Paardenvleesdiscomix gratis en voor nop

I Musik

De nummers zijn onderdeel van het komende album genaamd ‘I Music’ dat op 24 maart via Posh Isolation zal uitkomen. Deze twee nummers lijken qua stijl erg op elkaar, maar een album kan normaal gesproken best uiteenlopend zijn dus wie weet waar KYO nog meer mee komt aanzetten. Dat ze het leuk vinden om te experimenteren met nieuwe geluiden is in elk geval wel duidelijk. Check de eerste twee nummers van het album hieronder. Het is aan te raden om deze in hun volledigheid te luisteren zodat je deze muziek ervaart zoals het moet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws