Will Sparks is op dreef met zijn nieuwe track

Ivo Mollemans | 6 maart 2017
music

De Australische melbourne bounce-dj en producer Will Sparks gaat de hele wereld rond om overal mensenmassa’s op en neer te laten springen met zijn energieke drops en melodieuze breaks. Hij is al langer aangesloten bij Spinnin’ Records en onlangs bracht hij daarop zijn nieuwe track ‘Monsta’ uit. Ook dit is wederom een nummer dat perfect past bij zijn eigen stijl. Daarnaast heeft hij ook een guest mix verzorgt voor Spinnin’ Sessions 199 en een interview afgelegd met We Rave You.

Will Sparks - Monsta

‘Monsta’ is een heel divers nummer. Het begint met een melodieuze intro die je doet denken aan een sprookje en ineens is daar de build-up richting een van de meest energieke drops die hij ooit heeft afgeleverd. Deze drop houdt lang aan en vervolgens wordt daar nog een korte drop achteraan gegooid voor net dat extra beetje energie. Wederom keert in de break de eerste melodie opnieuw terug en de tweede drop is vergelijkbaar met de eerste.

LEES OOK: Check Die Track: Aire Atlantica - 'Shotgun Confidence'

Spinnin’ Sessions 199

In Spinnin’ Sessions 199 worden, net als bij andere afleveringen van deze wekelijkse podcast, een hoop nummers gebruikt die onlangs zijn uitgekomen via het label. Deze keer is het dus Will Sparks die het laatste half uur mag verzorgen en dat doet hij goed. Hij laat een uiteenlopend aantal tracks horen, variërend van deadmau5 tot Ummet Ozcan. Check Spinnin’ Sessions 199 hieronder:

Lees het interview met We Rave You waarin het gaat over de plannen voor 2017, zijn voorgaande jaren als dj en zijn samenwerking met KSHMR hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws