Ten Walls komt met releasedate voor nieuw album

Ivo Mollemans | 6 maart 2017
music

Dj en producer Ten Walls heeft met zijn controversiële uitspraken die hij in 2015 deed tegen homoseksuelen zichzelf bijna de das omgedaan. Hij kreeg hier zoveel commentaar op dat hij van verscheidene line-ups is afgehaald en veel clubs en festivals laten hem niet meer toe op het podium. Hij heeft zijn excuus toen vrijwel meteen aangeboden, maar dat was niet genoeg om zijn fouten helemaal recht te zetten.

Ten Walls komt terug

Toch lijkt hij zijn carrière weer opgepakt te hebben. Hij is zich gaan focussen op het maken van nieuwe muziek, want er kan niet over gediscussieerd worden dat zijn producties van topkwaliteit zijn. Met nummers als ‘Walking With Elephants’ en ‘Sparta’ heeft hij zichzelf als artiest behoorlijk goed op de kaart gezet en hopelijk zit zijn nieuwe album ook vol met dat soort nummers.

LEES OOK: Zedd wisselt van Kobalt Music naar Universal

QUEEN

In een teaser op YouTube kondigt Ten Walls het album aan dat op 15 maart zal verschijnen. De titel is ‘QUEEN’ en dit is een speciaal album. Het is gemaakt uit de grond van zijn hart en met behulp van eigen ervaring en ervaringen.

‘It is a story that covers various moments of my life as well as musical experiences. You can hear my favourite childhood fairytale, sounds of Vilnius recorded through my window, or some flashbacks from the spiritual lessons that brace me still. And it is music that leads you through the entire way.’

Check de teaser hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws