Barong Family heeft weer een nieuw lid: Lil Debbie

Ivo Mollemans | 6 maart 2017
music

Het label van Yellow Claw is een van de meest unieke labels ter wereld. Het is namelijk niet alleen een label, maar een familie van zowel fans als artiesten. Elke artiest die aangesloten is bij het label heeft een eigen, unieke sound die vrijwel meteen te herkennen is. Het rooster aan artiesten is breed en daar kan vanaf vandaag ook een vrouwelijke rapper aan worden toegevoegd.

Lil Debbie als nieuw lid

Haar naam is Lil Debbie en ze maakte al eerder een collab samen met de mannen van Yellow Claw voor het ‘Yellow Claw Presents: The Barong Family Album’ album. Op dit unieke album staan alleen maar samenwerking van artiesten die aangesloten zijn bij Barong Family en Lil Debbie werd als externe hulp ingeroepen. Ze viel echter zo in de smaak dat ze is blijven hangen en nu een eigen EP heeft uitgebracht via het label.

LEES OOK: Hardstyle Top 10 week 9

XXIII brengt diversiteit

Deze EP heet ‘XXIII’ en bestaat uit vier nieuwe tracks plus het nummer waarop ze al te horen was van het Barong Family Album. Ze heeft hiervoor met vier artiesten van Barong Family in de studio gezeten waardoor er vier verschillende tracks zijn uitgekomen. De eerste is samen met Cesqeaux en heet ‘Today’. De tweede heet ‘Push’ en is met Moksi gemaakt. Die wordt weer opgevolgd door ‘Immortal’ met The Galaxy en de EP wordt afgesloten door de hip hop collab met Yung Felix genaamd ‘Work With That’. De EP is lekker divers en nu uit via al je favoriete streamingsdiensten.

Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws