Calvin Harris heeft nog een hoop muziek bij ASCAP

Ivo Mollemans | 7 maart 2017
music

Met hits als ‘Summer’, ‘My Way’ en ‘This Is What You Came For’ is Calvin Harris niet meer weg te slaan uit zowel de top 40 als uit de dance scene. Tegenwoordig maakt hij vooral muziek die dus ook geschikt is voor de radio en het schijnt dat hij nog een aantal nieuwe dingen klaar heeft liggen die nog niet zijn uitgekomen.

ASCAP

Deze muziek staat ter beschikking bij ASCAP: American Society of Composers, Authors and Publishers. Dit is een van de drie grootste en belangrijkste PRO’s (Performing Rights Organizations) uit Amerika. Via deze PRO’s kunnen producers, muzikanten, bands, songwriters en meer creatieve geesten hun muziek registreren om ervoor te zorgen dat ook op financieel gebied alles goed en eerlijk verloopt. Copyright is nou eenmaal lastig om toe te passen en het gevaar van illegaal downloaden ligt altijd op de loer voor artiesten.

LEES OOK: Skrillex hint naar collab met Fifth Harmony

Calvin Harris is druk geweest

De website genaamd EDMSauce besloot eens te kijken wat Calvin zoal had voorbereid en dat zijn nogal wat nummers. Veel fans hopen op een samenwerking met Beyoncé, maar helaas zit die er niet tussen. Gelukkig zijn er wel een hoop andere nummers die wel in verbinding staan met de naam van Calvin Harris.

Deze tracks zijn allemaal al geregistreerd en dus is het een kwestie van wachten tot ze worden uitgebracht. Hoe het staat met de collab met Beyoncé is onduidelijk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws