Afrojack remixt Ananya Birla's 'Livin' the Life'

Mark Hofman | 8 maart 2017
music

Het kan zijn dat de naam Ananya Birla je niks zegt en dat is eigenlijk niet zo gek. Afgelopen jaar lanceerde ze de debuuttrack 'Livin' The Life' en dat is tot nu toe het enige wat er van haar verschenen is. Toch is de track een succes en weet Birla een heerlijk nummer neer te zetten. Maar wanneer Afrojack ermee aan de slag gaat, wordt het helemaal geweldig! 

Ananya Birla - 'Livin' The Life (Afrojack Remix)'

Het origineel van 'Livin' The Life' is geschreven door Ananya Birla en Jim Beanz, die eerder al werkte voor Cheryl Cole, Demi Lovato en Nelly Furtado. Op de manier kwam het nummer onder de aandacht van niemand minder dan Afrojack. De Nederlander zag veel potentie in het nummer en wilde er graag zijn eigen draai aan geven. En wie een daar een aanvraag voor krijgt, zegt niet snel nee. Dat resulteert in de onderstaande remix. 

De remix van Afrojack voorziet het nummer van kalme en rustige synths, maar wanneer de drop nadert wordt het steeds meer Afrojack. De artiest gooit een drop in het nummer met een futuristische melodie en een goedlopende bassline. Dit alles weet hij perfect te combineren met de originele vocals van Birla. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws