Check die track: Yves V - 'Find Your Soul'

Thomas Keulemans | 12 maart 2017
music

Zo af en toe komen er van die tracks voorbij waar je gewoon meteen een lekker gevoel bij hebt. Zo'n track, die je meteen vaker wilt horen. Dít is er zo eentje: de nieuwe track van de Belgische veteraan Yves V, oftewel Yves van Geertsom. 'Find Your Soul' heeft alles in zich om een dikke vette festivalhit te worden, die we komend voorjaar ook vaak op de radio zullen horen. 

Yves V dropt 'Find Your Soul'

Yves V draait al een flinke tijd mee in de scene. Inmiddels is hij 35 en door de jaren heen heeft hij met tal van verschillende sounds geëxperimenteerd. Hij scoorde vorig jaar nog een paar dikke hits, zoals 'Daylight' met Dimitri Vangelis & Wyman en 'To The Beat', een collab met Laidback Luke. Nu is het dus weer tijd voor een nieuwe solo-track: 'Find Your Soul'. De track kwam niet voor niets onlangs al voorbij in sets van David Guetta, Lost Frequencies en Dimitri Vegas & Like Mike.

Tomorrowland stage voor Yves V

Nog meer tof nieuws voor Yves V en fans van de sympathieke Belg, want deze zomer keert hij terug op Tomorrowland met zijn V-Sessions stage! Yves V is sowieso al jarenlang onafgebroken te vinden geweest op het extreem populaire Belgische festival, ook met fantastische performances op mainstage (o.a 2007, 2012). Met de terugkeer van zijn eigen V-Sessions stage zet hij deze zomer de kroon zijn werk en ongetwijfeld zal 'Find Your Soul' dan ook voorbijkomen in zijn set. Namen als Eric Prydz en Nicky Romero waren al eerder te gast op V-Sessions stage, dus we zijn benieuwd wie er dit jaar naast Yves V achter de decks zullen verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws