Julian Jordan releast nieuwe track met Sj

Mark Hofman | 11 maart 2017
music

Julian Jordan brak door rond dezelfde tijd als Martin Garrix en ondanks het feit dat hij niet zo wereldberoemd is als Garrix, is Julian Jordan ook ontzettend lekker bezig. Met een eigen label en verschillende heerlijke releases is Julian Jordan een naam die we al jaren kennen. Wie denkt dat hij zijn beste tijd gehad heeft, heeft het overigens helemaal mis. De Nederlander komt met zijn nieuwe track 'Say Love' en wanneer dit de standaard wordt van 2017, staat er een heel mooi jaar op hem te wachten. 

Julian Jordan X Sj - 'Say Love'

Julian Jordan zijn producties zijn altijd te herkennen aan de string plucked chord-progressie die erin verwerkt zit. Echter is dat met zijn nieuwste release 'Say Love' een gegeven waar hij vanaf stapt. Het nummer heeft bijzonder veel weg van een poptrack met zachte synhts en chords. Het echte hoogtepunt van de track is de combinatie van de sounds en de sensuele stem van Sj. Dit zorgt voor een onwijs lekkere vibe in het nummer. 

Het nummer is tof om naar te luisteren en laat zien dat Julian Jordan meer kan, dan alleen mainstage hits maken. Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws