OC & Verde droppen twee nieuwe tracks

Mark Hofman | 15 maart 2017
music

Het Engelse duo OC & Verde uit Manchester behoorde afgelopen jaar tot de best opkomende Britse producers. Dit deden ze niet alleen met geweldige shows, maar ook met tracks zoals 'Maasai'. Om die lijn dit jaar door te zetten, gooit het duo hun nieuwste creatie openbaar. En dat is er één om volop van te genieten. 

OC & Verde - 'Solstice'

Manchester was volop aanwezig in de dancescene van het afgelopen jaar. Solardo, Kaluki Music en The Warehouse Project wisten de stad op aardige wijze op de kaart te zetten. Artiesten als OC & Verde droegen daar hun steentje aan bij. Het opkomende Britse duo ging afgelopen jaar lekker en ook dit jaar zijn ze volop bezig. Zo releasden ze via VIVa MUSiC niet één, maar twee toffe tracks. 

Met support van Hot Since 82, Coyu, Richy Ahmed en Denney zit het qua aandacht wel goed met het duo. Dat de twee tracks 'Solstice' en 'Verde' daar nog een groter steentje aan bijdragen mag duidelijk zijn. Beide gecombineerd met een goede beat, heerlijke vocals en een lekkere melodie is het weer genieten geblazen! 

Check de tracks hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws