Check Die Track: Corey James feat. Santez - 'With You'

Mark Hofman | 17 maart 2017
music

Steve Angello gaf zijn Size Records een pittige re-style aan het begin van 2017. Met nieuwe visuals en artwork, komt het label ook met een aantal nieuwe releases. In een mini-mix die eerder verscheen hoorden we al wat tracks voorbij komen, maar een volle release was er nog niet. Tot nu. 

Corey James feat. Santez - 'With You'

Met de meest recente mini-mix van Size Records liggen de verwachtingen voor het komende jaar pittig hoog voor het label. Verwachtingen waar Corey James en Santez met moeiteloos aan voldoen. De eerste samenwerking van 2017 op het label is een feit en komt in de vorm van 'With You'. 

De track is een mix van groovy en harde synths en wordt gecombineerd door een dominante, maar relaxte, bassline. Hierbij worden ook aardig wat soft drums en hi-hats uit de kast gehaald. 'With You' weet het beste van zowel Corey James als Santez naar boven te halen en dat gaat ontzettend goed samen. Corey James zijn sound valt in deze track toch wel het meeste op. Waar de producer normaal gesproken keiharde tracks heeft, pakt hij het met 'With You' toch een stuk rustiger aan. Heel tof om te horen! 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws