Dit zijn de zes beste remixen van Snoop Dogg

Ivo Mollemans | 17 maart 2017
music

Remixen zijn leuk om naar te luisteren omdat ze iets nieuws toevoegen aan een nummer dat je al kent. Er worden allerlei soorten nummers geremixt, van tech house tot hard dance, maar ook klassiekers uit de jaren tachtig worden nogal eens voorzien van een nieuwere versie.

LEES OOK: Calvin Harris hint naar nieuwe track

De 6 beste remixen van Snoop Doggs tracks

Ook Snoop Dogg is in het verleden al vaker gemixt en dit zijn de de zes beste remixen we online konden vinden.

1: BrandonFox X DJBEZ

Deze twee producers besloten om het nummer ‘Gin & Juice’ van de rapper onderhanden te nemen. Het origineel is een ware West Coast klassieker en de trap geluiden van het origineel worden niet weggedaan voor deze remix. De trapversie van BrandonFox X DJBEZ houdt ze er juist in en voegt daar een flinke dosis 808 kicks en snares aan toe.

2: DJ 3D

Dit is een genre wat al een tijd bestaat, maar minder op mainstream locaties wordt gedraaid. DJ 3D besloot om van het nummer ‘Murder Was The Case’ een jungle mix te maken en dat resulteerde in snelle drums en vele effecten die elkaar op rap tempo afwisselen.

3: The Golden Pony

‘Drop It Like It’s Hot’ is één van zijn bekendste nummers en het origineel is dan ook een ware hip hop track. Toch besloot Golden Pony het over een andere boeg te gooien en er een future house versie van te maken.

4: Andrew Luce

Dit keer geen volledig eigen nummer van Snoop Dogg, maar de single ‘I Wanna F**k You’ van Akon met een gastrol voor Snoop. Ook dit nummer was een gigantische hit en Andrew Luce besloot er een chille trap track van te maken.

5: Armand van Helden

Een van de bekendere producers op dit lijstje is Armand van Helden. Hij heeft er al veel gemaakt in zijn carrière en een remix van Snoop Dogg past daar goed tussen. Met zijn disco geluiden remixte hij ‘California Gurls’ van Katy Perry en Snoop Dogg.

6: dangerDAN

En last but not least is er de house remix van dangerDAN. Hij pakte het nummer ‘Sexual Seduction’ van Snoop aan en verlengde het tot 6 minuten. Geen gekke rap solo’s of harde trap beats, maar een diepe basslijn en hi-hats zijn de elementen die in deze remix naar voren komen.

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws