Zayn Malik’s nieuwste single is een samenwerking met PartyNextDoor

Ivo Mollemans | 23 maart 2017
music

Zanger Zayn Malik blijft niet te lang stil zitten. Zijn nieuwste single ligt namelijk alweer klaar en dit is een samenwerking met PartyNextDoor. Vorig jaar deelde hij zijn debuutalbum ‘Mind Of Mine’ als soloartiest. Daarop staan onder andere de hits ‘PILLOWTALK’ en ‘LIKE I WOULD’. Ook de rest van het album scoorde erg goed.

LEES OOK: Robyn lanceert nieuwe single in tv-serie 'Girls'

De nieuwe single van Zayn ligt klaar

Zayn deelde het nieuws van de single via zijn Instagramaccount en daarbij liet hij ook meteen de cover van het nummer zien. Wanneer het nummer uit gaat komen houdt hij nog even geheim, maar toen een fan vroeg wanneer het nummer beschikbaar word gemaakt reageerde hij met ‘Soon and I mean it’.

 

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op

Eerder al deelde hij een kort stukje van nieuwe muziek via Twitter toen hij een GIF uploadde van een spelende hond. Daarbij stuurde hij ook een aantal korte tweets de wereld in dat er nog meer aan zou komen.

Nog meer muziek

Naast het nieuws van zijn eigen single liet zijn producer weten graag een nummer in het Pakistaans met Zayn op te nemen:

‘The other part of what I’m doing is representing a little bit more of the culture subliminally with Zayn Malik, who I’ve been working with. We’re talking about doing a song with him and AR Rahman together and I’m having Zayn in Urdu, it’s real similar to Hindi but it’s Pakistani language. It’s a modern-sounding song, but for him to sing in that language is kind of powerful.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws