Manila Killa komt met chille, emotionele edit van ‘Only Time’

Ivo Mollemans | 26 maart 2017
music

Producer Manila Killa heeft de laatste tijd hard aan zijn carrière gewerkt. Door zijn producties heeft hij al op gigantische festivals als Hard Summer gestaan en dit jaar zal hij optreden tijdens Phoenix Lights 2017. Daarnaast worden zijn nummers duizenden, al dan niet miljoenen, keren afgespeeld op SoundCloud. Zijn echte naam is Chris Gavino en naast Manila Killa is hij ook actief als de helft van Hotel Garuda. Ook de nieuwste edit van Gavino is zeker het luisteren waard.

Enya – Only Time (Manila Killa Edit)

In zijn producties weet Manila altijd een hoop verschillende elementen afkomstig uit verschillende muziekstijlen te combineren. Het grootste deel van wat hij maakt heeft een relaxte sfeer en met zijn edit van Enya’s nummer ‘Only Time’ gebruikt hij ook een tintje euforie om net wat extra’s toe te voegen.

LEES OOK: Mike Will Made It knalt door met ‘Hasselhoff’

Het nummer begint lekker rustig met vrouwelijke vocalen en lijkt niet echt toe te werken naar een drop. Door het ontbreken van een build-up en juist door de toevoeging van een breakdown komt de eerste drop harder en explosiever aan dan je zou verwachten. Na deze eerste drop maakt Gavino gebruik van een stukje filmhistorie, want in de break is een dialoog te horen van de Franse film ‘Amélie’. Vertaald naar het Engels wordt er in de break het volgende gezegd:

‘Without you, today’s emotions would be no more than the dead skin of past emotions’.

Een emotionele boodschap die zeker niet misstaat in deze edit. Check de edit van Manila Killa hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws