Goldfrapp komt met danceklapper ‘Moon In Your Mouth’

Ivo Mollemans | 27 maart 2017
music

Er wordt deze dagen zo gigantisch veel muziek uitgebracht dat je wel met iets gigantisch origineels moet komen om op te vallen. Zeker na alle nieuwe tracks die tijdens de Miami Music Week zijn gedraaid focussen fans zich op allerlei verschillende artiesten tegelijk, maar Goldfrapp weet toch nog de aandacht op zichzelf te vestigen.

Goldfrapp houdt het sloom, maar interessant

Het Britse duo heeft het nummer gemaakt als onderdeel van hun aankomende album genaamd ‘Silver Eye’. De single wordt gekenmerkt door de slome opbouw die bestaat uit verschillende elementen. De hele tijd lang wordt er wel iets nieuws toegevoegd aan de track en daardoor blijf je als luisteraar geïnteresseerd in wat komen gaat. Het nummer is gebouwd op een stevige basis van drums, strings en synths. Daaroverheen zijn de vocalen van Alison Goldfrapp te horen die vergeleken bij de rest van het nummer erg zacht klinken.

LEES OOK: Topsterren op nieuw Gorillaz-album 'Humanz'

Dit nummer is alweer het derde nummer van het nieuwe album dat voor het verschijnen daarvan is uitgekomen. ‘Silver Eye’ is er dan echt op 31 maart. Het is het eerste album van Goldfrapp sinds het uitkomen van ‘Tales Of Us’ in 2013. Bij het verschijnen van ‘Silver Eye’ zal het duo ook een aantal shows geven in Amerika.

Beluister ‘Moon In Your Mout’ hieronder en drijf weg in de harmonieuze vormgeving van deze single:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws