Furyan’s ‘Trial By Fury’ is de oppepper die je nodig hebt

Peter Güldenpfennig | 3 april 2017
music

De lente is te gek, maar laten we eerlijk zijn: het is ook een net niet-seizoen. De feestdagen liggen achter ons en het enige wat ons nog aan die dagen herinnert is die paar kilo meer en wellicht een litteken of door vuurwerk afgerukte vingers als je het echt bont hebt gemaakt. Echter, de zomer is ook nog fucking ver weg. Kortom: de zon kan wel schijnen en de vogels kunnen wel fluiten, het is niet de oppepper die je op dit moment nodig hebt.

Neophyte Records schiet te hulp

Gelukkig is er Neophyte Records, het label waar je als hardcore head altijd op kunt rekenen. En laten zij nu net een heerlijke teaser van de aankomende full length van Furyan in onze mailbox droppen. De tease telt drie tracks, waaronder de knallende titeltrack ‘Trial By Fury’, een samenwerking met hardcorelegende Angerfist in de vorm van ‘HOAX’ en een fucked up (op een goede manier!) remix van ‘Murder’, de samenwerking van Furyan met Bodyshock en Alee. En ja, dit is de oppepper die je wél nodig hebt. 

Maar laat jezelf overtuigen van deze fantastische trap in je ballen en meer in de eerste episode van Neophyte's Worldwide Anarchy Radio. Hou je niet van hardcore? Dan hopen we dat de trap extra hard aankomt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws