Afrojack dropt single met David Guetta

Pieter Hiemstra | 1 mei 2017
music


still uit de videoclip

Noem twee grote namen in de dancescene en je komt snel bij David Guetta en Afrojack terecht. Beide iconische prodcuers hebben gisteren hun nieuwste single uitgebracht. De titel luidt 'Another Life'. De mannen werkten samen met hiphoppers Ester Dean

We kregen al een voorproefje tijdens Ultra Miami, maar gisteren kwam het officieel naar buiten via Wall Recordings en Universal. Anders dan we van de heren gewend zijn, is deze track minder big room. Het tempo ligt veel lager, de sound is veel dromeriger, maar toch zit er veel energie in het nummer. 'Another Life' komt met een videoclip die sterk lijkt op sommige clips van Daft Punk. In een visuele trip zien we hoe een robot door de ruimte zweeft en tijdens de drop spacy explosies om haar heen plaatsvinden. 

Eerdere samenwerkingen

Het is niet de eerste keer dat Guetta en Afrojack samenwerkten. In 2010 kwamen ze met 'Louder Than Words' met vocals van Niles Mason. In 2011 releasden ze 'Lunar'. In hetzelfde jaar werkten ze opnieuw samen met 'Pandemonium', mixte Guetta 'Ten Feet Tall' van Afrojack en Afrojack 'Revolver' van Guetta . In 2015 brachten ze 'Hey Mama' uit met Nicki Minaj en Bebe Rexha.

Check de track met videoclip hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws