Marshmello dropt videoclip voor 'Moving On'

Pieter Hiemstra | 5 mei 2017
music


still uit de clip van 'Moving On' 

Marshmello brak twee jaar geleden door met zijn hit 'Moving On'. Het werd een grote hit, maar een videoclip ontbrak nog. Maar fans hoeven niet langer meer te wachten. Eindelijk heeft zijn track een videoclip. 

Doorbraak

Marshmello staat bekend als grappenmaker binnen de scene. Dat zien we terug in de videoclip. We zien hem op zijn examenfeestje waar ook Skrillex en Slushii aanwezig zijn. Iedereen houdt een toespraak voor een volle zaal afgestudeerden. Ook Marshmello neemt plaats achter de katheder voor een toespraak. Net op het moment dat hij gaat spreken, zien we een dj booth in beeld. Niks geen praatjes, gewoon de muziek laten spreken. Met een dikke knipoog drukt hij op 'Pre Recorded Set' en de studenten gaan uit hun dak. 

De videoclip past goed bij de track. Na de middelbare school is het tijd om door te gaan. 'Moving On' past daar perfect bij. Check de track met video hieronder!

Marshmello brak in 2015 door met deze track. Daarvoor maakte hij al langer tracks binnen de future bass en future house. Toen Skrillex één van zijn tracks op zijn profiel plaatste, ging het snel. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws