Mike Williams dropt nieuwe track met Brézy

Mark Hofman | 9 mei 2017
music

Mike Williams is, ook in 2017, lekker aan de weg aan het timmeren. De artiest wist in 2016 aardig de aandacht te trekken, maar gaat dit jaar nog veel beter. Na het succes van 'Another Night', komt opvolger 'Don't Hurt' al snel. En dat is er potverdikkie eentje! 

Mike Williams feat. Brézy - 'Don't Hurt'

Samen met vocalist Brézy komt de Nederlandse Mike Williams met een keiharde nieuwe track. Na het succes van 'Another Night' was het duidelijk tijd voor de volgende stap en dat doet de artiest in de vorm van 'Don't Hurt'. Een track die al te horen was in de Spinnin' Records' Miami Night Mix, maar nu pas zijn officiele release ziet. 

Dat Mike Williams weet hoe hij een productie in elkaar zit, dat mag duidelijk zijn. Met zijn vorige tracks was dit al goed terug te horen en ditmaal is dat zeker niet anders. Op heerlijke wijze weet de artiest de vocals van Brézy als een baas te mixen. Dat moet ook wel, want Brézy weet het nummer echt uniek te maken. De vocals zijn intens en hebben een soulachtige vibe met zich mee. Hier weet Mike met sequences en synths dan weer perfect op in te spelen. 

Een heerlijke track als je het ons vraagt, maar wat vind jij er van? Check hem hieronder en laat het ons weten! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws