Beluister de nieuwste preview van Calvin Harris!

Pieter Hiemstra | 10 mei 2017
music


Check de preview van zijn nieuwste track! Laat weten wat je ervan vindt! Ben je het eens met de kritiek van Deadmau5?

's Werelds rijkste dj Calvin Harris heeft de releasedatum bekend gemaakt voor zijn nieuwste album: 30 juni. Het heet ‘Funk Wav Bounces Vol. 1’ en staat vol met grote samenwerkingen! Als klap op de vuurpijl geeft hij alvast een preview weg van één van de albumtracks. 

Sterrenteam

Voor het album werkte hij samen met de volgende grote artiesten: Frank Ocean, Travis Scott, Kehlani, Future, Pharrell, Katy Perry, Big Sean, John Legend, Khalid, Migos, Schoolboy Q, Ariana Grande, Young Thug, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR en Snoop Dogg.

Urban

Het is zijn vijfde studio-album en de eerste sinds 'Motion' uit 2014. Opvallend is dat hij dit keer sterk lijkt te kiezen voor de urbanelementen. Dat zagen we bijvoorbeeld bij eerdere releases dit jaar zoals 'Heartstroke', met Young Thug, Pharrell Williams en Ariana Grande en 'Slide' waarvoor hij samenwerkte met Frank Ocean & Migos. 

Deadmau5 niet blij met aankondiging album

Net na de aankondiging uitte Deadmau5 kritiek op het album, met alle samenwerkingen op gebied van urban. Hij gooide onderstaande tweets eruit. Ben je het eens met zijn kritiek?

Lees ook: Dit zijn de populairste plekken op Instagram in Nederland en wereldwijd
Lees ook: Tilburgse studenten gaan een robot-dj pitchen in de VS

 

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws