Blasterjaxx droppen 'Savage'

Pieter Hiemstra | 15 mei 2017
music

Thom Jongkind en Idir Makhlaf, beter bekend als het Nederlandse heldenduo Blasterjaxx hebben zojuist hun nieuwste track naar buiten gebracht: 'Savage'. Een heerlijke bigroom plaat om volledig uit je dak te gaan. 

Een productief 2017

Ze zijn weer volledig terug na hun eerdere wapenfeiten van 2017. Zo trapten ze het jaar af met een remix voor Dimitri Vegas & Like Mike vs. Diplo ft. Deb's Daughter van 'Hey Baby'. Daarna gingen ze keihard door met de XX Files EP, bestaande uit maar liefst acht nummers. Daarna kwam in april de remix van 'Pompen' uit van Kraantje Pappie. Nu, amper maand later droppen ze alweer een productie 'Savage' uitgebracht op hun eigen label Maxximize. Een heerlijke plaat met snerpende synths, een beukende basslijn en een perfecte opbouw richting de drop. Check de track hieronder!

Blasterjaxx

Blasterjaxx is in 2010 ontstaan nadat Thom Jongkind een duo ging vormen met Leon Vielvoije. De laatste verliet het tweetal al snel, waarna Idir Mahklaf zich bij Blasterjaxx voegde. In september 2015 werd bekend dat Idir niet meer op meer ging touren omdat hij last had van paniekaanvallen. Wel blijft hij doorgaan met produceren.

Lees ook: Deze tracks gaat Blasterjaxx draaien op Koningsdag
Lees ook: Blasterjaxx doet nieuwe track met David Spekter

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws