Jackal drop relaxte Future Bass track 'Summer In Your Arms'

Mark Hofman | 17 mei 2017
music

Bij Partyscene zijn we altijd op zoek naar de lekkerste tracks en tofste remixes. Zeker wanneer het zomer begint te worden, worden er veel heerlijke platen de wereld ingeslingerd. Zo ook het nieuwe nummer van Jackal. De Future Bass artiest brengt een vrij relaxte plaat op de markt te die nog eens gratis te downloaden is!  

Jackal - 'Summer In Your Arms (Feat. Josh Congress) 

Het nieuwe nummer van Jackal is, ondanks dat het future fass is, vrij relaxt te noemen. 'Summer In Your Arms' is alweer de tweede track die we van zijn Endorphins EP krijgen te horen. Tijdens het luisteren, merk je al snel dat het zijn naam eer doet. Jackal voorziet zijn nieuwe release van een shitload aan luchtige sounds, met een zomerse vibe. Voeg hierbij het gebruik van percussie, piano chords en de vocals van Josh Congress toe en je hebt een dijk van een track. 

Uiteraard verandert het sfeertje richting de drop snel van verandering. De chords worden krachtiger en de bass begint op te komen. Wanneer de drop het nummer raakt, hoor je dat Jackal precies weet waarmee hij bezig is. Wat een held! Check de track hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws