Rät N FrikK brengt de ELFterparty EP uit

Peter Güldenpfennig | 19 mei 2017
music

'Genres? Fuck dat!', denkt het Haagse duo Rät N FrikK. Ze behoren tot de Nederlandse groep aan producers die niet denkt in kaders. Volledig terecht en ze komen er nog goed mee weg ook! 

Rät N FrikK - ELFterparty EP

Op de ELFterparty EP presenteren ze zes nieuwe tracks waaronder een remix van Jebroer’s ‘Wij Zijn Alles’. Van hardstyle tot dubstep: alles komt voorbij. De tracks hebben een lekker opgefokt sfeertje, zonder dat het agressief wordt. Het credo lijkt: als die fucking bass maar aanwezig is. Nou, dat zit wel goed! Het enthousiasme spat van alle zes tracks. Check ze hieronder!

Deze gasten zijn enorm gretig en verdienen hun succes ook, getuige de knaller ‘Lost & Lonely’ bijvoorbeeld. Maar ook de fucked up bro’ step-baslijnen in ‘Bucket List’ zijn direct memorabel. Dit is een party-EP, en zo is ‘ie ook bedoeld. De inspiratie haalde het duo uit de ELF11-tour die ze met Jebroer hebben gemaakt. Wij hopen dat ze binnenkort nog een tour gaan maken. Want als het ep’s als deze oplevert komen wij gerust elke avond jullie shows bezoeken. 

De ELFterparty EP is nu uit op ROQ 'N Rolla Music en scoor je hier!

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws