Robin Schulz en James Blunt droppen 'OK'

Mark Hofman | 27 mei 2017
music

Robin Schulz domineert de dancescene al jaren met zijn deep house. Maar we hoeven geen rustig jaar van de Duitse dj/producer te verwachten. Zo dropte hij deze week de gloednieuwe release 'Ok' met de Britse zanger James Blunt. Inclusief heerlijke videoclip! 

Robin Schulz en James Blunt komen met 'OK'

Na zijn succesvolle collab met David Guetta en Cheat Codes ('Shed A Light'), komt Robin Schulz dus met een nieuwe collab op de proppen. James Blunt kennen we natuurlijk van zijn grappige tweets, maar vooral om zijn tranentrekkende hit 'You're Beautiful' uit 2005. Daarvan werden sindsdien 20 miljoen albums en 12,8 miljoen singels verkocht. Robin Schulz hoopt natuurlijk op eenzelfde kraker, dus bracht hij een enthousiast persbericht naar buiten. 

'Ik kijk heel erg uit naar deze release. Het was een ongelovelijke goede ervaring om met een artiest als James samen te werken. Dit nummer is perfect voor de zomer!'

Maar ook James Blunt was enthousiast over de samenwerking met Robin. 

'Ik heb veel avonden in Ibiza genoten van de muziek van Robin. Deze samenwerking is daarom ook erg bijzonder voor me.'

Met een upbeat melodie en een vredige house beat, is 'OK' een prima plaat. Robin Schulz laat, door de melodieën, zijn kwaliteiten als producer horen. De vocal als James Blunt komt prima in het geheel samen. Waarschijnlijk horen we deze track dan ook terug deze zomer. Check de plaat hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws