Kutdag? Laat Daler Mehndi je opvrolijken!

Peter Güldenpfennig | 19 november 2019
music

Iedereen heeft wel eens een kutdag, maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen. Ja, waarschijnlijk doet een shot heroïne wonderen, maar wij passen daarvoor en zoeken onze heil op YouTube. 

Daler Mehndi vrolijkt je op

En op YouTube vinden we Daler Mehndi met zijn aanstekelijke ‘Tunak Tunak Tun’-video. Niemand weet waar de fuck hij het over heeft, maar man, wat is deze gast aanstekelijk. Als je na het kijken van deze video geen lach op je gezicht hebt, heb je geen ziel. 

Daar houdt het niet bij op, want deze gast blijft tijdens al zijn songs in een onvervalste positieve vibe. Zo is ‘Ho Jayegi Balle Balle’ al net zo dope. Weer weten we niet waar hij het over heeft, hij zou bij wijze van spreken elke kijker kunnen vervloeken met voodoo ofzo, maar vrolijk worden we er wel van.

In India is acteur, muzikant en filantroop Daler Mehndi helemaal de shit. Hoewel hij weleens in het westen optreedt, lijkt hij als niet-westerse artiest minder geliefd dan andere artiesten uit niet-Westerse contreien zoals bijvoorbeeld Omar Souleyman. Wel heeft hij in India een keer opgetreden met Deadmau5 die onder de indruk was van ‘Tunak Tunak Tun’ en hier ook een remix van maakte.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws