Martin Garrix dropt track met Troye Sivan

Pieter Hiemstra | 26 mei 2017
music

Al weken klonk er tromgeroffel, maar fans hoeven niet langer meer te wachten. Martin Garrix heeft vandaag zijn nieuwste single 'There For You' met de Australische zanger Troye Sivan officieel naar buiten gebracht via zijn platenlabel STMPD RCRDS. 

Previews

Met 'There For You' bewijst Garrix dat hij nog steeds de bigroom in de vingers heeft, maar ook dat hij vaker het gevoelige randje opzoekt. Daarmee is de nieuwe release ideaal voor zowel de dansvloer als op de radio. Wordt dit zijn nieuwste hit? De 500.000 Youtube-views binnen de paar uren na de release wijzen er wel op! 

Na 'Scared To Be Lonely' en 'Bye' is het alweer de derde release van Martin Garrix in 2017. Al weken werd het nummer gepreviewt op sociale media en tijdens zijn sets. Bijvoorbeeld tijdens het tweede weekend van Coachella Festival eind april. Duizenden fans werden verrast toen de de Australische Troye opeens het podium opklom. 

LEES OOK: Martin Garrix neemt beroemde studio over

STMPD RCRDS

De single is gereleast op zijn eigen platenlabel STMPD RCRDS. Die richtte hij vorig jaar op nadat hij wegging bij Spinnin' Records vanwege onenigheid over auteursrechten. Martin Garrix was overigens niet de eerste die muziek uitbracht via zijn label. Die eer ging eind oktober naar de Amerikaanse LIONE

Check de plaat hieronder en laat weten wat je ervan vindt!

LEES OOK: Kijken: Martin Garrix nerveus voor tour met Justin Bieber

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws