Check Die Track: Bart B More & Chocolate Puma - 'Rising Up'

Mark Hofman | 1 juni 2017
music

Bij Partyscene zijn we altijd op zoek naar de lekkerste tracks en remixes. Wanneer Chocolate Puma een track releast stoppen we meestal al met zoeken, omdat we weten wat de twee in huis hebben. Maar op het moment dat Bart B More er ook nog eens bij komt kijken, staken we de zoektocht al helemaal. Dat kan alleen maar lekker worden! 

Bart B More & Chocolate Puma - 'Rising Up'

Bart B More en Chocolate Puma hebben beiden succes door hun eigen typische sounds. De twee Nederlandse acts gebruiken invloeden van verschillende genres uit de dance. Chocolate Puma en Bart B More hebben in de track 'Rising Up' een manier gevonden om deze elementen met elkaar te combineren. En dat gaat ze pittig goed af. 

'Rising Up' is een track met een heerlijke zomerse vibe, iets wat we rond deze tijd van het jaar alleen maar meer tegen gaan komen. De uplifting beat en pianosynths zullen je vanaf de eerste seconde hooken aan de track. Dit gaat, naar mate de drop komt, geen steek veranderen. De drop is een perfecte combinatie tussen de sound van Chocolate Puma en die van Bart B More. De progressive house-tint gecombineerd met future house is een bijzonder goede combi. Iets wat we zonder enige twijfel vaker willen horen. 

Met 'Rising Up' laten Bart B More en Chocolate Puma weten dat de zomer toch echt onze kant op komt. Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws