Zo klinkt Habiba van Boef in het Frans!

Ivo Mollemans | 4 juni 2017
music

Dat Boef zijn naam eer deed met een aantal controversiële acties is bekend. Zo werd hij begin mei veroordeeld voor een taakstraf van 20 uren omdat hij een politieauto beschadigde. Maar tussentijds gaat zijn carrière stormachtig goed!

Habiba

Na zijn release van het album Slaaptekort kwamen alle singles in de Top 20 meest gestreamde tracks van Nederland. Daarmee stond hij zelfs boven Ed Sheeran. Zijn grootste hit werd 'Habiba' die zorgde voor een ware hype onder middelbare scholieren. In de videoclip zien we Boef in een scene over straat rennen in zijn ondergoed. Zijn fans daagden elkaar uit om de scene na te spelen. In korte tijd verschenen er dan ook talloze filmpjes van tieners die in hun onderbroek over straat rennen. 

LEES OOK: Boef verplettert Spotify-records

Boef in het Frans

Het gaat hem in Nederland dus erg goed af en ook in het buitenland is hij inmiddels een bekende. Een vrouwelijke fan uit Montpellier, Frankrijk besloot zelfs om het refrein van ‘Habiba’ te vertalen naar het Frans. Boef heeft het filmpje daarvan op zijn Instagram gezet.  

Bekijk de video hieronder! 

 

Dit is echt hard 😍😍 @kylarlette

Een bericht gedeeld door boef072 (@boef072) op

 

Liever het origineel

Toch geven wij de voorkeur aan het origineel. Wat een heerlijke plaat is het toch! Elk woord komt er krachtig uit oftewel, hij is spittin' bullets! Met deze track wist Boef ons dan ook te overtuigen dat hij niet alleen goed kan rappen, maar ook een waar artiest is. Luister de plaat hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws