LuxLyfe remixt ‘Bloodstream’ van The Chainsmokers

Ivo Mollemans | 14 juni 2017
music

Na een aantal grote successen van singles besloten The Chainsmokers om hun fans een album te geven. Dat kreeg de naam ‘Memories…Do Not Open’ en daarop staan tracks die precies passen bij hun stijl.

LuxLyfe gaat hard

Natuurlijk kunnen remixen dan ook niet uitblijven en LuxLyfe is een van de producers die een van de nummers onder handen heeft genomen. LuxLyfe is een duo bestaande uit twee Amerikaanse producers en het materiaal dat zij op hun SoundCloud pagina hebben staan wordt duizenden keren beluisterd. Ze maakten hun debuut met de single ‘The Rise’ en sindsdien ging het hard. Er kwamen een hoop remixen aan tot nu toe was de meest succesvolle remix de remix van XYLO’s ‘I Still Wait For You’ met 125 duizend streams.

LEES OOK: The Weeknd dropt een nieuwe video voor ‘Secrets’

Het duo heeft naam gemaakt met hun progressive house stijl en ook bij de remix van ‘Bloodstream’ kiezen ze hier opnieuw voor. Het nummer is inmiddels al 130 duizend keer beluisterd op SoundCloud. Ze weten de originele vocalen goed te gebruiken en kiezen er als ondersteuning daarvan voor om de progressive house akkoorden en geluiden te gebruiken zoals we die kennen van vele andere dance producties.

Check de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws