Oliver Heldens brengt single ‘Ibiza 77 (Can You Feel It)’ uit

Ivo Mollemans | 13 juni 2017
music

Future house-held Oliver Heldens verrast keer op keer met zijn eigen releases. Zowel via de naam Oliver heldens als via Hi-Lo weet hij de fans te voorzien van hevige bassen gecombineerd met house drums en een goede sfeer.

Oliver brengt Ibiza naar de rest van de wereld

Ook zijn nieuwste single is weer een goede toevoeging aan zijn discografie. Het nummer heet ‘Ibiza 77 (Can You Feel It)’ en is uitgekomen via zijn eigen label Heldeep Records. Het is niet de eerste keer dat hij dit nummer laat horen, want naast dat hij het al geruime tijd in zijn sets draait had hij de track ook opgenomen in de tracklist van de eerste aflevering uit zijn ‘Ibiza 77’ mixtape serie. Deze is overigens gratis te downloaden via zijn website.

LEES OOK: Nicky Romero komt met nieuwe single ‘Iconic’

De track zelf is een ode aan het gevoel van Ibiza, maar ook aan het jaar 1977. Volgens Oliver was dit de periode dat dance muziek begon op te komen en het materiaal dat toentertijd gemaakt is, is volgens hem tijdloos.

‘Why the number ’77’ in the name? Well in my eyes the year 77 was the period nowadays ‘electronic’ dance music was born and from there it immediately conquered dance floors all over the world. Think of Donna Summer ‘I Feel Love’, think of CHIC, ABBA, Kraftwerk… All this music is timeless and new generations (like me, born in ’95 :p) will always keep rediscover this music, people will always want to dance…’

Check zowel de single ‘Ibiza 77’ als de mixtape hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws