Bassnectar laat derde track van zijn nieuwe EP horen

Ivo Mollemans | 18 juni 2017
music

De langharige dubstep held Bassnectar zal binnenkort zijn nieuwe EP getiteld ‘Reflective’ droppen. Hij is al een tijdje zijn fans aan het teasen met de tracks die erop staan en er stonden al twee volledige nummers online.

Bassnectar dropt onverwachts nieuw materiaal

Daar is nu, tot grote verassing van zijn fans, een derde aan toegevoegd. Voor het nummer ‘Was Will Be’ heeft Bassnectar samengewerkt met Mimi Page en het resultaat mag er zijn. Mimi Page heeft al vaker met Bassnectar mogen samenwerken en ook dit keer is het resultaat weer een nummer met zeer zuivere vocalen en een energieke drop.

LEES OOK: Check die track: Gunslinger – Journeyman

Het nummer heeft iets weg van ‘Butterfly’ en ‘Breathless’ wat eerdere samenwerkingen van de twee artiesten zijn. Hiermee laat Bassnectar horen dat hij zich goed weet te balanceren tussen de underground dubstep scene en de wat meer mainstream EDM scene. ‘Was Will Be’ is een combinatie tussen harde en zachte delen die elkaar afwisselen. Check het nummer hieronder:

De ‘Reflective’ EP van Bassnectar zal op 16 juni verschijnen. Het is het eerste deel van de serie en hierop zullen ook samenwerkingen met G Jones, Dorphex Bros, Born Music en Macntaj te horen zijn. Waarschijnlijk zal het tweede deel van de EP later dit jaar worden uitgebracht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws