Dirt Delux en Teknoclash achter Ultrasonic anthem van 2017

Ivo Mollemans | 21 juni 2017
music

Het Ultrasonic Festival gaat weer bijna van start en zoals bij bijna ieder ander festival is er ook bij deze een officiële anthem uitgebracht. Het betreft hier een samenwerking tussen Dirt Delux en Teknoclash genaamd ‘Gimme Some Lovin’ die vanaf nu overal te beluisteren is.

De Ultrasonic anthem is een must have

Het nummer zet meteen een heerlijk zomers sfeertje met energieke akkoorden in combinatie met een vrouwelijke stem. Al gauw volgt er een drop die alles nog tien keer beter maakt (als dat al mogelijk was) en daarin worden vrolijke melodieën gecombineerd met diepe bassen en house drums zoals je die al vele malen vaker hebt gehoord in tracks.

LEES OOK: Wat doe je? Haal je kaarten voor Zomerkriebels Festival, nu!

Dirt Delux en Teknoclash blijken een goede combinatie

Dirt Delux maakte vorig jaar ook al de anthem voor het festival en die beviel zo goed dat ze gewoon nogmaals gevraagd is om een anthem te maken. Een moeilijke prestatie om als artiest te voltooien, maar we zijn blij dat ze wederom de anthem heeft geproduceerd. We zijn misschien wel nog blijer dat ze hierbij hulp heeft gekregen van talent Teknoclash, want reken maar dat je zijn naam nog veel vaker op festivals gaat tegenkomen. Ze staan in elk geval allebei op 29 juli op Ultrasonic in Utrecht samen met een hoop andere artiesten.

Als je na het horen van deze track nog geen zin hebt om naar Ultrasonic te gaan dan weten wij ook niet meer wat je wel zou kunnen overtuigen. Check de anthem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws