Playlist: deze vijf hits slepen je de hitte door!

Samantha Ribeiro | 22 juni 2017
music

Omdat het sinds deze week officieel zomer is, hebben wij speciaal voor jou vijf hits op een rijtje gezet om je zomer goed mee te beginnen en je deze eerste warme zomerdagen door te slepen.

5. Sean Paul ft. Dua Lipa – ‘No Lie’

Ook al is dit liedje van vorig jaar geeft het een lekkere zomergevoel. Dit geldt trouwens voor bijna al Sean Paul’s tracks, maar samen met Dua Lipa is dit nummer toch wel het meest geschikt.

4. Mr. Probz - 'Till You’re Loved'

Het komt niet heel vaak voor dat je iets hoort van Mr. Probz, maar hij is terug met een lekkere zomerplaat over liefde. So sit back, relax and fall in love.

3. Snoop Dogg - 'Who Am I (What’s my name)'

Met Snoop Dogg’s kleurrijke taalgebruik scoorde hij in 1993 een hit met dit nummer. De beat is typisch chill en 90’s en geeft je de visie van een perfecte zomer. Zie je het al voor je? Samen met een paar vrienden, allemaal zonnebrillen op en het wind die door de haren vliegt.

2. DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne - 'I'm the One'

Dit liedje komt inmiddels waarschijnlijk al iedereens neus uit, maar je moet het toegeven, het is een zomerlied. DJ Khaled weet altijd het juiste groepje bij elkaar te rapen voor de perfecte hit en ook dit keer slaagt hij hierin. He’s the one.

1.  DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - 'Summertime'

Super oldschool, maar dat maakt niet uit, want dit liedje schreeuwt zomer. Letterlijk, kijk maar naar de titel. Met de chille beat en de coole flow van Will Smith a.k.a The Fresh Prince kom je meteen in de stemming voor een geweldige zomer.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws