De ‘Less Is More’ arena show van Lost Frequencies is nu online te bekijken

Ivo Mollemans | 27 juni 2017
music

Screenshot via YouTube

De Belgische Lost Frequencies ging opeens keihard nadat zijn remix van de track ‘Are You With Me’ gigantisch populair werd. Hierdoor openden zich een hoop nieuwe deuren voor hem en daarvan heeft hij slim gebruik weten te maken.

Het succes van Lost Frequencies vertaalt zich goed

Niet voor niks dus dat hij zijn eigen arena show had in een uitverkochte Lotto Arena in België. De show bestaat uit een combinatie van licht en geluid die beide niks te wensen overlaten. Lasers, LED schermen, een hoop andere lampen en natuurlijk een goed geluidssysteem hebben ervoor gezorgd dat de bezoekers zich 100% zeker hebben vermaakt. Tijdens de show hield Lost Frequencies het niet alleen bij een simpele dj set. Ook drumpads en keyboards werden volop gebruikt door de artiest tijdens het optreden waardoor het een extra dimensie kreeg.

LEES OOK: Don’t Let Daddy Know breidt uit in de UK met deze line-up

In de show kwamen zowel nieuwe nummers als de hits waarmee hij doorgebroken is voorbij. Van deep house tot big room: het zat er allemaal in en een nummer dat erg opvalt is de nieuwe drum ‘n’ bass samenwerking tussen Lost Frequencies en Netsky.

Check hieronder hoe de volledige show van Lost Frequencies eruitzag:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws