The Boy Next Door, Fresh Coast en Jody Bernal (!) droppen nieuwe zomerhit op Spinnin’

Ivo Mollemans | 26 juni 2017
music

Ja hoor, er is weer een zomerhit bijgekomen! Deze keer zijn het The Boy Next Door, Fresh Coast en, jawel, Jody Bernal die je voorzien van een heerlijk nummertje. De track heet ‘La Colegiala’ en is nu beschikbaar via Spinnin’ Records.

The Boy Next Door & Fresh Coast ft. Jody Bernal – La Colegiala

Het is niet de eerste keer dat het nummer uitkomt, want een tijd geleden was een iets andere versie al als gratis download beschikbaar op de SoundCloud pagina van The Boy Next Door, maar die was later weer verwijderd. Nu is het nummer dus officieel getekend bij Spinnin’.

LEES OOK: Nederlandse dj produceert album Amerikaanse rap-iconen

En het nummer is daardoor niet onopgemerkt gebleven. Bij Radio 538 konden luisteraars kiezen om het nummer het te laten maken of om het te kraken en met 79,7% van de stemmen heeft deze track het dik gemaakt.

Zomerse moombahton op Spinnin’

Het nummer is zeer representatief voor de stijl van alle drie de artiesten. The Boy en Fresh Coast (voorheen bekend als ‘Art Inc.’) zijn niet onbekend met moombahton en Jody Bernal kennen we natuurlijk allemaal van zijn Spaanstalige zomer hit ‘Que Si, Que No’. Met name The Boy Next Door gaat hard, want met een overvolle agenda en als een van de Totally Summer dj’s is hij bezig om flink naam te maken.

Check ‘La Colegiala’ hieronder en hou de artiesten in de gaten, want je gaat nog veel van ze horen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws