Tom Swoon’s nieuwe single brengt gegarandeerd feest

Ivo Mollemans | 28 juni 2017
music

Spinnin’ Records heeft weer een dikke nieuwe plaat uitgebracht en deze keer is ie afkomstig van Tom Swoon! De track heet ‘Shingaling’ en reken maar dat je deze nog vaak gaat horen op de festivals deze zomer.

Tom Swoon gaat voort op zijn succes

De vorige track die Tom Swoon uitbracht was een remake van de bekende hit ‘Atom’ die origineel afkomstig is van Nari & Milani. De remake van Tom Swoon en Teamworx heeft 19 dagen lang op nummer 1 gestaan in de big room chart van Beatport en het zou mooi zijn als hij deze positie ook met ‘Shingaling’ weet te behalen.

LEES OOK: The Boy Next Door, Fresh Coast en Jody Bernal (!) droppen nieuwe zomerhit op Spinnin’

Spaanse sferen

Het nummer wordt gedreven door de Spaanse sfeer en vocalen die gecombineerd met stevige synths en bassen een enthousiast geheel maken. De trompetten zorgen voor een energieke break en de simpele house structuur is genoeg om het af te maken. Tom Swoon was naar eigen zeggen geïnspireerd door Latin nadat hij zoveel aandacht kreeg in Latijns Amerika.

‘After gaining so much attraction in Latin America and playing so many shows I got inspired to do something which is vey Latin influenced.’

Check de clip van ‘Shingaling’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws