Justin Jay dropt nieuwe track 'Can't Hang'

Mark Hofman | 29 juni 2017
music

Justin Jay liet vorig jaar verschillende releases los om vervolgens met zijn album Fantastic Voyage te komen. Het album liet een andere kant van de artiest zien en wist een unieke combinatie te vinden tussen house en indie. Een gegeven wat met zijn nieuwe track 'Can't Hang' niet veel anders is. 

Justin Jay - 'Can't Hang'

Net iets minder dan een jaar na de komst van zijn debuutalbum, komt Justin Jay met zijn nieuwe track 'Can't Hang' op de proppen. De Amerikaanse artiest weet zich weer volledig in de spotlight te zetten met het nummer. 'Can't Hang' is alles behalve in één hokje te plaatsen en dat is iets wat we inmiddels wel gewend zijn van de producties van Jay. 

De track glijdt als het ware door verschillende uithoeken van de scene en weet verschillende stijlen aan te pakken. Terwijl het begin gewapend is met een kleine symphonie van beats, wordt het uiteindelijk opgebouwd naar een snellere chords-gedreven compositie. Justin heeft zijn eigen vocals op de track gedropt en dat geeft 'Can't Hang' toch een bijzondere lading. 

Check de track hieronder! 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws