Herbeleef de set van John Digweed tijdens EDC

Ivo Mollemans | 29 juni 2017
music

Een man die de titel legende officieel mag dragen is John Digweed. Hij heeft in zijn carrière van meer dan 20 jaar al zoveel betekend voor de muziek dat zo’n beetje elke dance liefhebber hem wel kent. Hij heeft de wereld veroverd met zijn house en techno en tot op de dag van vandaag is hij een graag geziene dj achter de decks.

John Digweed keert terug met een BBC Essential Mix

Daarom is de set die hij draaide tijdens EDC Las Vegas opgenomen door BBC en nu online gezet als een BBC Essential Mix. Het is zeker niet de eerste Essential Mix van John Digweed. Al vanaf de jaren 90 is hij te horen op BBC en de laatste keer dat hij een Essential Mix verzorgde was in 2010. De terugkeer van John Digweed was een gebeurtenis waar veel fans lang op hebben gewacht en na 7 jaar mag hij ze eindelijk verblijden met deze gloednieuwe mix.

LEES OOK: MDMA genaamd ‘Pink Champagne’ zorgt voor dode in Manchester

Ook deze keer laat Digweed weer horen dat hij een meester is als het gaat om house en techno. Hij staat bekend om zijn progressieve stijl en dat was op EDC weer goed te horen. Er wordt gewisseld tussen diepe, melodisch, progressief en donker gedurende de anderhalf uur durende mix. Met tracks van dj’s als Maceo Plex, Tale of Us en Hot Since 82 is dit een mix die elke techno en house liefhebber gewoonweg moet checken.

Luister de BBC Essential Mix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws